Eğitim

Pratik Modelistlik ve Kalıp Eğitimi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Moda günden güne gelişen teknolojilerin kullanıldığı, yenilikçi bir sektör olma özelliği gösteriyor. Yaratıcı trendler ve seri üretim teknikleri, moda tasarımının her geçen gün yeni bir yöntem ile tanışmasına zemin hazırlıyor. 

Moda günden güne gelişen teknolojilerin kullanıldığı, yenilikçi bir sektör olma özelliği gösteriyor. Yaratıcı trendler ve seri üretim teknikleri, moda tasarımının her geçen gün yeni bir yöntem ile tanışmasına zemin hazırlıyor. Bu durum ise modelistlik kursu kapsamında daima gündemi takip eden bir yaklaşımın benimsenmesini gerekli kılıyor. En temel bilgilerden üst düzey teknolojilere kadar moda tasarımı ile ilgili tüm detayları öğrenebileceğiniz Kariyer Eğitim Kurumları modelistlik dersleri de size bu yenilikçi bakış açısını vadediyor.

Son teknolojilere göre sürekli olarak güncellenen eğitim tekniklerimiz ile Kariyer Eğitim olarak size moda tasarımı ile ilgili bilmeniz gereken tüm bilgileri vermeyi hedefliyoruz. Kurs sonunda moda ürünlerini baştan sona kadar kendi elleri ile tasarlayabilecek ve kendi koleksiyonlarını yaratabilecek mezunlar vermeyi amaçlıyoruz. Elle kalıp çıkarma gibi geleneksel tekniklerin yanı sıra kurs esnasında verdiğimiz teknoloji tabanlı kalıp eğitimi ile de sektördeki tüm gelişmeleri takip edebilmeniz için olanaklar sunuyoruz.

Kalıp Tekniklerini Öğrenerek İşe Mutfağından Giriş Yapın!

Modelistlik kursları dahilinde en temel konulardan birini kalıp çıkarma teknikleri oluşturuyor. Kadın, erkek ve çocuk giyiminde farklı tekniklerin kullanıldığı bu alanda geleneksel yöntemlerin yanı sıra bilgisayar destekli çalışmalar da modelistlere büyük kolaylıklar sağlıyor. Bunun için uzman kadrolarımız tarafından verilen geniş kapsamlı eğitimlerde kalıp çıkarma teknikleri ile ilgili tüm ayrıntıları size sunuyoruz.

GERBER program kullanımı ve elde edilen kalıpların birleştirilmesi gibi temel aşamalarda kapsamlı bir eğitim ile kendinizi bu alanda geliştirebilirsiniz. Alacağınız temel bilgiler ile moda tasarımı ile tüm ayrıntıları bilmenize gerek olmaksızın temel düzeyde değerlendirebileceğiniz bir uzmanlık seviyesine erişmenize olanak sağlıyoruz. Böylece kursiyerlerimize işe mutfağından giriş yapmaları için gereken donanımı veriyoruz.

Modelistlik eğitimi ile üretim atölyelerinde çalışabilecek donanıma sahip olabileceğiniz gibi giysi tasarlayacak düzeyde tasarım bilgisine de sahip olabilirsiniz. Ayrıca eğitimlerde verilen teknik bilgilerin yanı sıra sektördeki tüm dinamikler ile ilgili fikir sahibi olarak kendinizi her aşamada geliştirebilirsiniz.

Kariyer Eğitim Kurumları modelist kursu ile siz de keyifli ve yaratıcı bir kariyer için ilk adımı atabilirsiniz. Eğitimler ve kurumumuz ile ilgili ayrıntılı bilgi için bize telefon yolu ile ulaşabilir, dilerseniz sosyal medya hesaplarımızdan eğitimler ile ilgili güncel bilgileri takip edebilirsiniz.

Diğer Blog Yazıları