Eğitim

Nişantaşı, Kadıköy ve Bakırköy Civarı Profesyonel Makyaj Eğitimi

Her insanın doğasında olan güzel görünme ve bakımlı olma tutkusu güzellik sektörünün her geçen gün gelişmesinde anahtar rol oynuyor. Kozmetik sektörü de aynı hızla gelişen ve büyüyen en popüler iş kollarından biri olmaya devam ediyor. 

Her insanın doğasında olan güzel görünme ve bakımlı olma tutkusu güzellik sektörünün her geçen gün gelişmesinde anahtar rol oynuyor. Kozmetik sektörü de aynı hızla gelişen ve büyüyen en popüler iş kollarından biri olmaya devam ediyor. Bu durum sektörde yetkin ve donanımlı güzellik uzmanlarına olan ihtiyacın artmasına yol açıyor.

Kariyer Eğitim Kurumları, sektörün ihtiyaçlarını yakından takip ederek bu alanda kalifiye uzman yetiştirmeye odaklı eğitimlere her gün bir yenisini ekliyor. Özellikle kozmetik alanına yönelik düzenlediği kapsamlı makyaj kursları, güzellik sektöründe kariyer sahibi olmak isteyenlerin ilgisini çekiyor.

Özgün eğitim içeriği ile birlikte İstanbul’un en merkezi ilçelerine konumlandırılmış şubeleriyle de bir adım öne çıkıyor. Avrupa yakasında ikamet eden katılımcılar için makyaj kursları Nişantaşı ve Bakırköy ilçelerinde düzenleniyor. Kadıköy makyaj kursları ise Anadolu yakasından katılım sağlamak isteyen öğrenciler için kolay ulaşılabilir bir konumda eğitim alma fırsatı sunuyor.

Makyaj Kursu Boyunca Neler Öğrenebilirsiniz?

Kariyer Eğitim Kurumları kuruluşundan bu yana düzenlediği kurs programları ve seminerlerle güzellik sektöründe adından söz ettirmeyi başarıyor. Detaylı ve titizlikle hazırlanmış makyaj eğitimleri sayesinde piyasadaki yerini de sağlamlaştırıyor.

Makyaj kursları Bakırköy, Kadıköy ve Nişantaşı şubelerinde öğrenciler; cilt tipleri ve deri yapısı, yüz şekillerine uygun makyaj teknikleri, renk ve ışık bilgisi  gibi genel makyaj konularında bilgi sahibi oluyor. Bunun yanı sıra kaş ve kirpik, baz makyaj, eyeliner, gündüz makyajı, gece makyajı, gölgeli makyaj, aqua ve porselen makyaj, gelin makyajı, Arap ve Hint makyajı, TV ve sinema makyajı, defile makyajı, fantastik (tiyatro) makyajı, porselen makyaj teknikleri ve uygulamaları, karakter makyajı gibi pek çok konuda eğitim veriliyor.

Kariyer Eğitim Kurumları çatısı altında Milli Eğitim Bakanlığı yönergelerine göre hazırlanan eğitimlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Bununla birlikte Nişantaşı makyaj eğitimi kursunda sağladığımız eğitim kalitesinin aynısını Kadıköy makyaj eğitimleri kursunda da sunmayı birinci önceliğimiz haline getiriyoruz. Bu sayede konumdan bağımsız olarak tüm şubelerimizde prestijli eğitim fırsatı sizleri bekliyor.

Güzellik alanında meslek sahibi olmak, kendini geliştirmek ya da işyeri açmak isteyen tüm katılımcılarımız Bakırköy makyaj eğitimleri kursu ile hayallerine bir adım daha yaklaşıyor. Siz de bu profesyonel eğitimden faydalanmak isterseniz kayıt formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

Diğer Blog Yazıları