Eğitim

Modelistlik Kursu Alarak En İyi İş İmkanlarına Sahip Olabilirsiniz

Popülaritesi hiçbir zaman azalmayan ve tüm zamanların en çok iş imkanı sunan sektörlerinden biri olan moda sektörüne adım atmak mı istiyorsunuz? Bunun için modelistlik ya da stilistlik kurslarına katılarak kendinizi mesleki anlamda geliştirebilirsiniz.

Popülaritesi hiçbir zaman azalmayan ve tüm zamanların en çok iş imkanı sunan sektörlerinden biri olan moda sektörüne adım atmak mı istiyorsunuz? Bunun için modelistlik ya da stilistlik kurslarına katılarak kendinizi mesleki anlamda geliştirebilirsiniz.

Türkiye’nin en iyi modelistlik eğitimi Kariyer Eğitim Kurumları aracılığı ile sizlerle buluşuyor. Ücretsiz temin edilen kurs malzemeleri ve konusunun uzmanı eğitici kadrosu ile alanında fark yaratan Kariyer Eğitim Kurumları kurs sonunda kendi koleksiyonlarını hem tasarlayabilecek hem de üretebilecek mezunlar vermek için özenle çalışıyor. 30 yılı aşkın bir süredir modelistlik konusunda en etkili ve kaliteli eğitimleri sunan Kariyer Eğitim Kurumları, sektörün her alanında başarı ile hizmet verebilecek kursiyerler yetiştirmek için eğitimlerin her bir aşamasını titizlikle planlıyor.

Kariyer Eğitim Kurumları olarak eğitimlerimizde yalnızca üretim ve tasarım değil, sektörün ilerlemesinde rol oynayan tüm dinamiklere de yer veriyor ve kursiyerlerimize modelistlik konusunda A’dan Z’ye en kaliteli eğitimi vadediyoruz. İstanbul’un farklı semtlerinde bulunan şubelerimiz ile kursiyerlerimize ulaşım kolaylığı sağlıyor; hafta içi hafta sonu grupları ile katılımcılara geniş seçenekler sunuyoruz.

Siz de moda konusuna ilgi duyuyor ve moda tasarımına yeteneğiniz olduğuna inanıyorsanız geniş kapsamlı modelistlik kursu ile sektöre sağlam bir adım atma şansına sahip olabilirsiniz. Giysilerin estetik açıdan tasarlanması ve teknik olarak üretilmesini içeren bu eğitim sayesinde kendinize yeni bir kariyer edinebileceğiniz gibi var olan kariyerinizi ileriye taşıyabilirsiniz. Yeni iş imkanlarına sahip olmak için siz de Kariyer Eğitim Kurumları imzalı en iyi modelistlik kursu ile tanışabilir, parlak geleceğinize ilk adımı hemen atabilirsiniz.

Moda Tasarımının Tüm Detaylarını Kariyer Eğitim İle Keşfedin!

Katılabileceğiniz en iyi modelist eğitimi Kariyer Eğitim Kurumları’nda ücretsiz araç gereç ve kumaş desteği ile sizlere sunuluyor. Sektörün önde gelen isimlerinin yer aldığı uzman kadrosu ile fark yaratan bu eğitimlerde kursiyerlerin profesyonel modelist olarak yeni iş imkanlarına kavuşması ve kendi koleksiyonlarını oluşturabilecek düzeyde bilgi birikimine sahip hale getirilmesi hedefleniyor. En iyi modelist kursu ile Türkiye’nin en iyi eğitmenleri ile çalışma şansını elde edeceğiniz gibi alacağınız MEB onaylı modelistlik sertifikası sayesinde özgeçmişinizi güçlendirebilirsiniz.

Detaylı bilgi için bize telefonla ulaşabilir, başvuru formunu doldurarak şubelerimizi ziyaret edebilir, ders ortamını önceden görme olanağına erişebilirsiniz.

Diğer Blog Yazıları