Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Modelistlik, Elde Kalıp ve Gerber Kursu

Moda alanında yeteneğe sahipseniz ve bu yeteneğinizi geliştirerek profesyonel bir kariyere dönüştürmek istiyorsanız atmanız gereken en ideal adım, güvenilir bir kurumda profesyonel eğitimler almak…

Moda alanında yeteneğe sahipseniz ve bu yeteneğinizi geliştirerek profesyonel bir kariyere dönüştürmek istiyorsanız atmanız gereken en ideal adım, güvenilir bir kurumda profesyonel eğitimler almak… Kariyer Eğitim Kurumları’nın uzun yıllara dayanan tecrübesini yansıtan MEB onaylı modelistlik kursu, katılımcılara moda alanında profesyonelleşme imkânı sunuyor.

MEB Onaylı Sertifika ile Yeni İş İmkanları Sizi Bekliyor

Giyim türlerinin tümüne ayrı ayrı yer verilen eğitim programları ile ve uzman kadroları ile fark yaratan Kariyer Eğitim Kurumları olarak size Türkiye’nin en kaliteli MEB onaylı modelistlik eğitimi ile profesyonel hizmet veriyoruz. Teknik çizimden teknolojik modelistik uygulamalarına kadar pek çok alanda uzman seviyede bilgi sahibi olabileceğiniz bu eğitimler sayesinde siz de modelist olabilir, kendi markanızı oluşturabileceğiniz gibi Türkiye ve dünyanın önde gelen moda kuruluşlarında iş sahibi olma fırsatına erişebilirsiniz. Haftada iki gün düzenlenen ve 10 ay süren MEB onaylı modelistlik eğitimi boyunca sabah ve öğle gruplarından size en uygun olanı seçerek hafta içi ya da hafta sonu derslerine katılım sağlayabilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı modelistlik eğitimi kriterlerinin bire bir uygulandığı kurslarımızda size yalnızca tasarım aşamalarında değil sektörde devamlılık sağlamak, modada pazarlama ve satış teknikleri noktasında da destek veriyoruz. İstanbul’un farklı semtlerinde bulunan şubelerimiz ile size farklı lokasyonlardan uzman seviyesindeki eğitimlere erişim olanağı sağlıyoruz.

Türkiye’nin En İyi MEB Onaylı Modelistlik Eğitimi Kariyer Eğitim Kurumları’nda!

Modaya ilgisi ve yeteneği olan tüm katılımcılar için en iyi tercih olan Kariyer Eğitim Kurumları Milli Eğitim Bakanlığı modelistlik eğitimi, size profesyonel modelist olmak için geniş imkanlar yaratıyor. Moda sektöründe fark yaratacak mezunlar yetiştirmeyi hedeflediğimiz kurslarımız boyunca en iyi eğitimi vermeyi hedefliyoruz. Kursiyerlerimize en işlevsel araç ve gereçleri, kaliteli kumaşları ücretsiz olarak sağlıyoruz. Ayrıca sektörün önde gelen profesyonellerinin düzenlediği seminerler ile katılımcılarımıza daha eğitim aşamasındayken moda dünyasını tanımasına aracı olmaya çalışıyoruz.

Kurslar ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için bize telefon yolu ile ulaşabilir, başvuru formunu doldurduktan sonra dersliklerimizi ziyaret etme şansına sahip olabilirsiniz. Eğitimler ile ilgili tüm güncel haberleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. İstanbul’da Avrupa ve Anadolu yakalarında farklı mevkilerde bulunan şubelerimizde modelistlik eğitimine başlayabilirsiniz. Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun uzman modelistlik eğitimleri ile siz de kendi koleksiyonlarınızı ortaya çıkarabilir, moda sektörünün büyük markalarında üretim ve tasarım aşamasında iş imkanlarına sahip olabilirsiniz.

Diğer Blog Yazıları