Eğitim

Kariyer Eğitim Kurumları İstanbul'daki En İyi Modelistlik Kurslarındandır

Kariyer Eğitim Kurumları olarak moda sektöründe başarı sağlamak isteyen herkese profesyonel olmak için fırsatlar sunuyoruz.

Modelistlik ve Dikiş Kursu İstanbul: Kariyer Eğitim Kurumları İstanbul'daki En İyi Modelistlik Kurslarındandır

Kariyer Eğitim Kurumları olarak moda sektöründe başarı sağlamak isteyen herkese profesyonel olmak için fırsatlar sunuyoruz. Uzman kadrolarımız ile verdiğimiz kurslarda İstanbul modelistlik eğitimi en basit tekniklerden yüksek teknolojili üretim yöntemlerine kadar moda ile ilgili tüm ayrıntıları içeriyor. Teknik çizim, kalıp çıkarma, desen ve tasarım gibi tüm aşamalar ile ilgili profesyonel düzeyde konuları içeren eğitim müfredatı, kursiyerlere kendi koleksiyonlarını hazırlayacak düzeyde bilgi birikimi sağlıyor.

Modelistlik ve Dikiş Kursu İstanbul: Umut Vadeden Kariyer 

10 ay süren İstanbul modelistlik kursu, hafta içi ve hafta sonu seçenekleri olmak üzere haftada iki gün kursiyerlerine kapılarını açıyor. Bu yönü ile aktif olarak çalışan ancak yeni bir kariyer edinmek isteyen katılımcılar için de avantajlar sunuyor. Bununla birlikte akşam ve sabah ders grupları sayesinde günün farklı saatlerinde uygunluk durumu olan katılımcılar içinde alternatifler sağlanıyor. Ayrıca İstanbul’un farklı noktalarında bulunan şubeler sayesinde şehrin tüm bölgelerinden modelistlik kursuna katılmak da mümkün oluyor. Kadıköy modelistlik kursu Anadolu yakasında kuriyerlerimize hizmet verirken Nişantaşı, Bakırköy ve Şirinevler modelistlik kursu, Avrupa yakasında ikamet eden katılımcılar için ideal lokasyonlar sunuyor. 

 

Dikiş Kursu İstanbul: Profesyonel Seviyede Modelistlik Eğitimi İçin Kariyer Eğitim Kurumları!

Kariyer Eğitim Kurumları, uzman kadroları ile moda tasarımı alanında kursiyerlerine incelikli ve profesyonel bir eğitim süreci yaşatıyor. Ürünlere özel olarak çizim teknikleri, kalıp yapma ve kumaş şekillendirme, dikiş, model uygulama ve sergileme gibi modelistliğin tüm unsurlarını öğrenebileceğiniz bu kurstan mezun olduktan sonra kendi kreasyonlarınızı ortaya çıkarabilecek donanıma sahip olabilirsiniz. Üretim ve tasarım aşamalarına ek olarak bu eğitimlerde sektör ile ilgili ipuçlarına da erişebilirsiniz. Avrupa yakasındaysanız Bakırköy modelistlik eğitimi için şubemize başvurabilir, Nişantaşı modelistlik eğitimi için ise ilgili birimlere ulaşabilirsiniz. Size en uygun yer, saat ve günü seçerek moda tasarımı eğitiminize hemen başlayabilir ve profesyonel olmak için ilk adımı atabilirsiniz. 

Eğitimler ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için (0212) 296 30 77 numaralı telefondan bize ulaşarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Dilerseniz eğitimler ile ilgili güncellemeleri ve moda tasarımı ile ilgili ipuçlarını sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Eğitimin ayrıntıları, fiyat bilgileri ve daha pek çok şey için başvuru formunu doldurduktan sonra şubelerimize ziyarette bulunabilir ve dersliklerimizi gezme fırsatına erişebilirsiniz. 

Siz de profesyonelliği ile Türkiye’de fark yaratan kurumumuzda kısa sürede eğitimlerinize başlayarak modelistlik mesleği için ilk adımınızı atabilir, kendinize yeni ve oldukça etkileyici bir kariyer yaratmak için harekete geçebilirsiniz.

Diğer Blog Yazıları