Eğitim

İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası Güzellik Uzmanlığı Kursu

Kariyer Eğitim Kurumları olarak 30 yılı aşan tecrübemiz sayesinde güzellik sektöründe her daim en çok tercih edilen kurumlardan biri olmaya devam ediyoruz. Sektörün ihtiyaçlarını bilen ve sürekli kendini yenileyen eğitmen kadromuzla bu alanda öne çıkan uzmanlar olmanız için çalışıyoruz. 

Kariyer Eğitim Kurumları olarak 30 yılı aşan tecrübemiz sayesinde güzellik sektöründe her daim en çok tercih edilen kurumlardan biri olmaya devam ediyoruz. Sektörün ihtiyaçlarını bilen ve sürekli kendini yenileyen eğitmen kadromuzla bu alanda öne çıkan uzmanlar olmanız için çalışıyoruz. 

Kurulduğumuz günden bu yana özenle hazırladığımız kurs programlarımızla katılımcılarımıza verimli bir eğitim süreci sunmayı hedefliyoruz. Güzellik uzmanlığı (estetisyenlik) eğitimlerimizi İstanbul’un en gözde semtlerinde bulunan Nişantaşı, Bakırköy ve Kadıköy şubelerimizde düzenliyoruz. Kariyerinize yön vermede büyük rol oynayacak bu prestijli eğitime tek bir şubeye bağlı kalmadan dilediğiniz yerden ulaşmanıza önem veriyoruz. 

Güzellik uzmanlığı Kadıköy eğitim programımız, İstanbul Anadolu yakasının her yerinden katılmak isteyen öğrencilerimiz için bulunmaz bir fırsat sunuyor. Estetisyenlik Bakırköy kursumuz ise Avrupa yakasında ikamet eden katılımcılarımız için kolay ulaşım imkanı sağlıyor. 

Güzellik uzmanlığı Nişantaşı kursunda sağladığımız eğitim kalitesinin aynısını Bakırköy güzellik uzmanlığı kursunda da sunmayı ilke ediniyoruz. Bu sayede konum fark etmeksizin tüm şubelerimizde, nitelikli teorik ve pratik eğitimlerimiz sizleri bekliyor. Eğitim boyunca verilen teorik bilgilerin uygulamalı eğitimle birleştirilmesi öğrencilerimizin daha yetkin birer uzman olmasına büyük katkı sağlıyor. Kursu tamamlayarak mezun olan öğrencilerimiz, edindikleri bilgi ve tecrübeler sayesinde güzellik hizmeti verilen her kuruluşta kolaylıkla iş bulabiliyor.

 Profesyonel Eğitim Fırsatı Artık Çok Yakınınızda! 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen standartlara ve müfredata göre düzenlediğimiz eğitimlerimize İstanbul’un her ilçesinden ulaşmak mümkün. Güzellik uzmanlığı Bakırköy kursumuz Avrupa yakasının en merkezi konumlarından birinde hizmet vermeye devam ediyor.

İstanbul’da moda ve güzellik denince akla ilk gelen ilçelerde konumlandırdığımız tüm şubelerimizde deneyimli eğitmen kadromuzla profesyonel eğitim vermeyi hedefliyoruz. Özellikle estetisyenlik Nişantaşı kursumuz, eşsiz konumu itibariyle güzellik sektörünün öne çıkan eğitimlerinden biri olmayı amaçlıyor.

Kurs programı boyunca yararlanabileceğiniz eğitimlerden biri olan estetisyenlik Kadıköy gibi merkezi bir konumda düzenlenmesine rağmen konforlu bir öğrenme ortamı vadediyor. 10 ile 20 kişi arasında değişen sınıflarımızda nitelikli, detaylı, kapsamlı teorik ve pratik eğitim avantajından faydalanabilirsiniz. 

Dilerseniz kurs programımız, eğitmenlerimiz ve şube konumlarımız için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Diğer Blog Yazıları