Eğitim

Güzellik Uzmanlığı ve Estetisyenlik Eğitimi İçin Ortalama Fiyatlar Nelerdir?

Güzellik uzmanlığı, tüm zamanların en popüler meslekler arasında yer almayı başarıyor. Her geçen gün yenilenen teknoloji ve son moda uygulamalar sayesinde bu alanda çalışan uzman ihtiyacı da gün geçtikçe artıyor.

Güzellik uzmanlığı, tüm zamanların en popüler meslekler arasında yer almayı başarıyor. Her geçen gün yenilenen teknoloji ve son moda uygulamalar sayesinde bu alanda çalışan uzman ihtiyacı da gün geçtikçe artıyor. Kariyer Eğitim Kurumları, 1990 yılından bugüne avantajlı güzellik uzmanlığı kursu fiyatları ile sektörün uzman iş gücü ihtiyacını karşılayacak başarılı mezunlar vermeyi başarıyor. 

Günümüzde MEB onaylı ve 6 ay süren güzellik uzmanlığı eğitimi için İstanbul’da ortalama fiyat kurumdan kuruma farklılık gösteriyor. Bu farklılık verilen eğitimin içeriğine ve kurumun tecrübesine göre değişkenlik gösterebiliyor. Kariyer Eğitim Kurumları, 30.000’i aşkın mezunu ve 30 yıllık tecrübenin yanı sıra, her bütçeye uygun güzellik uzmanı kurs ücretleri ile de sektörde fark yaratmaya devam ediyor. 

Moda ve güzellik eğitiminde öncü Kariyer Eğitim Kurumları, estetisyenlik kursu fiyatları için erken kayıt yaptıran katılımcılara %50’ye varan indirim imkanı sunuyor. Her seviyeden katılımcıyı kucaklamayı hedefleyen eğitim programında, uygun kozmetik kursu fiyatları ile birlikte taksitlendirme seçenekleri de bulunuyor. 

Kurs katılımcılarından, belirlenen estetisyenlik kursu ücretleri dışında herhangi farklı bir ücret talep edilmiyor. Bununla birlikte, uygun fiyatlı ve kaliteli eğitim boyunca da öğrencilere eğitimlerdeki malzeme ve ekipmanları ücretsiz olarak kullanma olanağı sağlanıyor.

 Güzellik Uzmanlığı Eğitimi İle Bir Adım Öne Geçin! 

Güzellik uzmanlığı kurs programı, bu sektörde çalışmak ve kariyerinde emin adımlarla ilerlemek isteyen tüm güzellik uzmanları için en ideal program olarak öne çıkıyor. İstanbul’un en prestijli eğitim kurumlarından biri olan Kariyer Eğitim Kurumları, kuruluşundan itibaren bu kapsamlı eğitimi uygun fiyatlarla sunmayı amaçlıyor. 

Avantajlı epilasyon kurs fiyatları ile tamamladığınız eğitim sonrası sertifika sahibi olabilir ve özel firmalar, klinikler, güzellik salonları, hastaneler gibi güzellik ve bakım hizmeti veren merkezlerde iş sahibi olabilirsiniz. Kapsamlı, en yeni teknolojileri içeren, detaycı ve titiz bir bakış açısıyla hazırlanmış bu eğitim programı sayesinde sektöre bir adım önde başlayabilir, kariyer basamaklarını hızla tırmanabilirsiniz.

Diğer Blog Yazıları